Wish Upon a Star

Sorgekort är svårt, framför allt när det är ett barn som har dött. Men Mama Elephants fina stämpelset Wish Upon a Star tycker jag passar bra vid sådana här tillfällen.

Här har jag först färgat in försiktigt med Distress Ink Tumbled Glass över My Favorite Things Cloud Stencil. Därefter har jag lagt ett lager Nuvo Glimmer Paste Moonstone över Small Micro Hearts Stencil från The Crafter’s Workshop. Det ger ett diskret glitter, men det fångar upp färgen i omgivningen fint.

Den ljusblå ramen från Lawn Fawns Outside In Stitched Scalloped Rectangle Die är utskuren ett par gånger i vitt cardstock och sedan i ljusblå cardstock för att få lite höjd. Textraden kommer från My Favorite Things Lots of Hugs och är embossad i svart för att stå ut lite. Allt är sedan monterat antingen direkt på bakgrunden med Lawn Fawns lim eller med 3D-kuddar i olika höjd.

Det var allt för mig idag. Även om Anna har semester, så är webbshoppen alltid öppen! Notera dock att ordrar plockas av en hjälpreda och skickas en gång per vecka. Är du med i Pysslotekets Facebookgrupp får du aktuell information, men också erbjudanden (denna vecka 20% på Misti!) och massvis med inspiration.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera