Be the rainbow in somebody else’s cloud

Finns det nåt maffigare än regnbågsfärger?!?!? Nä, jag tror faktiskt inte det!

Jag fortsätter färdigställandet av artjournals idag. Uppslaget hade legat orört i evigheter, bara mönstret gjort med stencil från TCW och någon form av medium, skulle tro modeling paste men det skulle lika gärna kunna vara super-heavy gesso. Det blir så att minnet sviker när det går för länge sedan man gjorde det… (designteamets oldie som jag ju är är jag ju ursäktad haha 😉 )

Återigen inspirerad av någon av DT-kollega Tettiz livesändningar färgsatte jag UFO’t (unfinished objects) i regnbågens färger med Primas vattenbaserade oljekritor men det hade gått lika bra med Dina Wakleys scribble sticks. 

Fågeln är Dina Wakley design Scribbly Birds, stämplad på silkespapper med vattenfast dyna Versafine onyx black. Jag kan verkligen varmt rekommendera Dinas tissuepapper att stämpla på, det är mycket lättare att hantera för det går inte sönder lika lätt som vanligt silkespapper när man ska limma på det på bakgrunden. Jag river helst runt kanterna på det stämplade så syns de inte så väl när man fäst det på underlaget. Om man klipper blir det gärna en skarp kant som inte flyter in i bakgrunden lika lätt.

För att titeln skulle poppa och synas lite mer la jag en mörkare skugga runt om med svart som förstärker det vita och ögat dras dit.

Färg är verkligen livet, vad glad man blir att lite färg!

 

Anna har nu haft sin välbehövliga semester och ska vara igång igen i morgon men ta för vana att ALLTID kolla aktuella öppettider. Du hittar dem när du scrollar längst ner på www.pyssloteket.se

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar