Snabb pandatriss

Så här i semestertider går alltid min pyssellåga på sparenergi. Det finns ju så mycket annat att göra! Tur är då att man snabbt kan slänga ihop ett kort när det vankas barnkalas. Just nu är vi ute på landet och semestrar med ett något begränsat pysselförråd, så ”man tager vad man haver” har fått gälla här. Likaså vad gäller fotobelysningen 😉

Här har jag använt mig av Mama Elephants Little Panda Agenda, som jag hade uppstämplade och utstansade sedan tidigare. Just de här pandorna har ju ballonger och annat festligt, som jag har färglagt med alkoholbaserade pennor. Men vill man vara riktigt lat kan man välja dem utan tillbehör, så slipper man färgläggandet. Ska man inte färglägga eller använda sig av alkoholbaserade markers, kan jag verkligen rekommendera Altenews Pigment Ink i Obsidian Black. Supersvart och krispigt! Här har jag dock använt mig av Memento Tuxedo Black för att få det att funka med pennorna. Pandorna är monterade med 3D-kuddar för att få lite höjd och sedan har jag monterat panelen på en egengjord kortbas av Neenahpapper. Textstämpeln kommer även den från Mama Elephant, Birthday Messages.

 

Och så en god nyhet: Det är mycket som är slut nu i butiken, men en order är på väg över Atlanten och landar förhoppningsvis i butiken i nästa vecka! Det är dock inte alltid lätt att veta i dessa tider, men vi håller tummarna. Den fysiska butiken har reducerade öppettider just nu, så kolla alltid aktuella öppettider längst ner på hemsidan innan du går dit. Webbshoppen är dock alltid öppen.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera