Stilrent och snabbt med stenciler

Det var riktigt länge sedan jag gjorde några kort nu. Med en kommande födelsedag i familjen behövde jag få ihop i alla fall ett grattiskort. Vad göra när man inte har några idéer? Jag vänder mig till min pålitliga inspirationskälla Youtube, och en av mina absoluta kortmakarfavoriter Laura Bassen. Det är alltid färgglatt, gärna i regnbågsordning och det är så härligt att lyssna på henne också. Så efter att ha spanat igenom några av hennes videor satte jag mig och påtade ihop ett par kort.

bildett

Först ut är ett bra-att-ha-kort. Rätt som det är så behöver en vän lite uppmuntran och då kan jag snabbt skicka en liten hälsning.

bilfdtvå

Jag har använt distress oxide på alla korten tillsammans med stenciler. Sedan har jag använt en stitched rectangle die och fäst med 3D-tejp på kortbaser som jag gjort av Lawn Fawn cardstock.

bildtre

Alla texter kommer från Hänglar&Wings och är embossade på svart cardstock med vitt embossingpulver från Hero Arts. Avslutningsvis har jag piffat till korten med lite paljetter. Ha det gott. /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar