Förlossningen

fast kanske inte det som du först associerar till när du läser titeln haha 🙂 utan dagens inlägg handlar om när det lossnar efter en längre tids pysselkramp eller pysselförstoppning. Jag brukar hävda att det bästa är att sätta sig vid pysselbordet och bara göra men jag hade liksom inte ens kommit mig för att göra det på väldigt länge förrän vi började videopyssla och teamet började med livesändningar och kurser på distans. DET var värsta bästa igångsättaren det!

Återigen är det därför DT-kollega Tettiz som är skyldig till dagens uppslag då vi i teamet var testpatrull för digital kurs i coronatider…eller skyldig och skyldig… Jag gjorde inte alls som fröken sa utan jag gjorde som jag själv ville men det var förlösande och alldeles underbart att bara att kladda med färg igen. Sedan kunde inget stoppa mig!

 

Låt mig säga så här…det finns inte många likheter med det Tettiz ville inspirera till i sin kurs haha 🙂 Inte tillstymmelse till white space!

Dagens uppslag hör verkligen inte till det snyggaste jag gjort men det har sin plats ändå just av ovan anledning. 🙂 Allt man gör blir man inte nöjd med till 100% men det går bra ändå. Good enough och det är vägen som är mödan värd typ…

Målet är ingenting, vägen är allt, för att citera en av mina husgudar Robert Broberg.

Material: gesso, och akrylfärger

Stay tuned, det kommer mera… Snart har jag visat allt som var kvar att visa i min färdigställda art journal.

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar