11-årsjubileum och lite nyheter

I förra veckan landade det – äntligen – lite nyheter i butiken. Under rådande omständigheter har det varit svårt med USA-beställningarna och Anna har fått slita sitt hår både en och två gånger… Som vanligt, om det är något särskilt du vill ha eller vara säker på att norpa ett ex av i nästa leverans, mejla anna@pyssloteket.se med en förbeställning!

Här är fem av mina favoriter från förra veckan:

Pink Paislee kom med ännu en snygg kollektion, Go the Scenic Route

Ett par snygga bakgrundsstämplar från Hero Arts
Många snygga layering stamps från Altenew, men även en del vanliga stämplar
Lite gott och blandat från Penny Black
Och sist, men inte minst, en massa nya fotoböcker och fickor

I september fyller Pyssloteket år, men i år kan vi ju tyvärr inte fira som brukligt med både event i butiken och online. I år blir det bara på webben, men jag kan lova att du, trots det, inte vill missa firandet. Det kommer att finnas massa kanonerbjudanden, lives och annat skoj. Skriv upp 12 september i kalendern!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera