Kärlekshistoria..

.. jag tycker fortfarande att det råder en fantastisk kärlekshistoria mellan Katzelkraft och snorkigtstämplarna från Hänglar&Wings! När jag läser de snorkiga orden dyker det ofta upp en figur från Katzelkraft i mitt huvud.

Jag har stämplat motiven på akvarellpapper från canson med Versafine Onyx Black stämpeldyna. Jag färglägger sedan med vattenfärg och klipper ut mina motiv. (Det finns tyvärr inte dies till Katzelkrafts stämplar.)

Bakgrunden målar jag på ett eget akvarellpapper innan jag monterar det på en kortbas. Less is more är mitt motto här. Inte krångla till bakgrunden. Det ser för himla trist ut när jag ser bara bakgrunden men när jag sedan monterar dit min figur och en text lyfter alltihop.

Älskar den här buttra vad det nu är…känguru? Finns en massa texter som passar till just denna!

Det oskyldiga fåret…

Finns det någon som säger nej till kladdkaka?

Som ni ser gör jag en superenkel bakgrund, avslutar med att skvätta lite med samma färg i mycket högre koncentration än grundlagret.

Hoppas ni har det bra där ute i landet! Var rädda om varandra och fortsätt följ oss på Pyssloteket i denna höst av osäkerhet. Jag vet att många av er tyckte det var skönt under våren med gemenskapen i facebookgruppen, det gjorde jag också!

Det kommer hända lite saker framöver… i september månad kommer Anna ändra öppettiderna igen. Det kommer vara kvällsöppet en dag i veckan och även lördagar på försök. I september firar även Anna & butiken 11 år! Ni som bor i närheten vet att det brukar vara stort kalas i butiken, i år kommer det bli på ett lite annat sätt, men kalas blir det.

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera