Ugglor och palmer och distresser

Dagens inlägg bjuder på ett gäng kort – det har blivit många den senaste tiden. Väldigt många. Jag hoppas att ni står ut… 😉

Guldembossad bakgrundsstämpel Floating Petals från My Favorite Things och uggla från Kaiserkrafts set Les Chouettes – stämplad på akvarellpapper och färglagd med vattenlösliga pennor. Jag har även använt vit Signopenna. Bladen bakom ugglan är utstansade med diesen till Altenews set Leaf Clusters – de går alldeles utmärkt att använda utan stämplarna. Textstickers från Tim Holtz. Ugglan är monterad med 3D-kuddar för att få lite nivåskillnader.

Ibland minns jag att det är himla kul att göra distressrutor och här blev det ett ganska ”platt” kort i blåa toner. Jag har använt en mini ink blending tool för att applicera distress inks och sedan applicerat ännu ett lager genom stencilen Bubbles från Tim Holtz. Stämpelsetet heter Mini Media Marks och kommer ifrån Tim Holtz/Stampers Anonymous – tyvärr finns de inte inne i butik, men som med allt annat så går det jättebra att maila anna@pyssloteket.se och be att få förbeställa om man villhöver.  Stickers från Tim Holtz.

När jag väl kommit igång med distress inks så var steget inte långt till att göra fler bakgrunder och nu plockade jag fram en ny die (för mig) från Lawn Fawn som heter Palm Tree border. Jag stansade i svart cardstock och satte fast på bakgrunden med 3D-kuddar. Textstämpeln kommer från hÄnglar & Wings set Inbjudan.

På nästa kort har jag använt samma teknik som kortet innan, men med andra färger och textstämpel från hÄnglar & Wings (setet heter Mer grattis)

Till alla kort har jag använt kortbaser från Anita’s – jag använder de vita i storleken 10,5 x 14,8 cm.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera