Tettiz’ mood board

Ni har väl inte missat Jeanette/Tettiz fantastiska mood board och skiss för den här månaden?Här kommer en liten påminnelse om ni skulle behöva det:

Jag tog fasta på de lila inslagen och gjorde en bakgrund med Nuvo shimmer powder i färgen Violet brocade över en embossad bakgrund från My Favourite things, ”Happy Birthday Background”.

Skissar är ju något jag gillar att arbeta med så den var jag ju också tvungen att inkorporera. Jag vände den 180 grader och använde ”Stitched Balloon Frames” för att symbolisera halvcirkeln på kortet och ”Stiftched rectangle frames” för att göra ramen, båda från Lawn Fawn. Ballongen fick också bli ett litet shaker element.

Om du tycker att Tettiz skiss och/eller mood board är lika inspirerande som jag tycker så hoppas jag att du använder dem och taggar oss så att vi får se vad du gör, #pyssloteketmood

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar