Happy Birthday to youuuu! – kort

Hej allihop! Under alla mina år som scrappare har jag alltid älskat mönsterpapper. Det är något speciellt att kombinera färger och mönster, gärna lite hej vilt i oväntade kombinationer. Men de senast åren har jag lite tappat lite och utgår nu nästan alltid från färger, stenciler och stämplar när jag skapar. Det har även lett till att jag numer nästan aldrig köper mönsterpapper. Men ibland faller även jag som en fura som när My Favorite Things pappersblock kom in till Pyssloteket för några veckor sedan. Så i helgen när jag gav mig på Tettiz oktoberskiss gick jag tillbaka till mina rötter och mina älskade mönsterpapper.

Här jag som i vanlig ordning hämtat inspiration från skissen men inte följt den slaviskt för sånt kan inte jag. Men som ni ser har jag använt mönsterpapper från MFT, både från ”Fun in the Sun” och ”Positively Peppy”.

Nu när jag tänker efter är ju allting från My Favorite Things. Både cirkeln och molnen är dies från MFT och det gulliga fåret och texten kommer stämpelsetet ”Birthday Buds”.

När jag ändå var igång så blev det ett bonuskort med samma material.

Både papperna och stämpeln kommer från samma block och stämpelset som på kortet ovanför.

Här har jag dock använt textstickers från Tim Holtz istället för en textstämpel. Båda stämpelmotiven är färglagda med färgpennor, Faber Castelles Polychromos.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Happy Birthday to youuuu! – kort

    Veronica

    (13 oktober, 2020 kl. 09:26)

    Så fina! Har själv oxå blivit dålig på att använda mönsterpapper men blir ju inspirerad av dina kort. Tack!

Lämna ett svar