Pastellkatter

Idag visar jag två kort som har inspirerats av pastellfärgerna och katten som kikar fram i Tettiz läckra mood board.

Till båda korten har jag använt mig av Mama Elephants The Birthday Bash och färgläggningen har jag helt och hållet snott från Laura Bassen som ibland designar åt just Mama Elephant. Fronten med alla paket och de små djuren är monterad på 3D-tejp. På så sätt kan jag med hjälp av Lawn Fawns Let’s Toast Pull Tab Add-On få ett paket och några ballonger att flyga upp när man drar i flärpen.

Allt är sedan monterat på en bakgrund gjord med My Favorite Things Cloud Stencil och distress inks och som i sin tur är monterad på en ljusblå kortbas. Textstämpeln kommer från Hero Arts Irreverent Birthday Messages.

Kort nummer två har jag gjort med samma färgställningar som det första, men istället monterat det på en kortbas jag gjort genom att laminera en vanlig lamineringsficka med lite paljetter utspridda inuti. Det ser då ut som om paljetterna svävar. Jag har gjort ett par vinterkort med embossingpulver, som ju smälter under lamineringen så att det ser ut som snö. Riktigt coolt blir det! En film om hur man gör hittar ni här och här.

Ni får ursäkta fotona, men jag hade glömt att fota kortet och kom inte på det förrän vi redan var på kalaset, så ni får tänka bort det spräckliga bordet bakom och den hemska belysningen;) Hooray kommer från Mama Elephants Celebration Balloons och textremsan från Mama Elephants Birthday Messages. Den senare är utstansad med en My Favorite Things Skinny Strips Die.

Det var allt för mig den här veckan. Kom ihåg att butiken har förkortade öppettider pga rådande omständigheter. Anna har dock sedan september börjat med öppet till kl 18 på torsdagar, så att alla hinner stilla sitt pysselbegär. Webbshoppen är dock öppen dygnet runt!

 

 

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera