Blå lätta moln…

God kväll! Idag har jag två kort som jag gjorde efter att ha inspirerats av Karins fina moodboard för november. Det jag inspirerades av var framförallt färgerna, alla blåa toner men även himlen med moln. Det slutade med två kort som är lika men lite olika och nästan helt skapade med produkter från Lawn Fawn!

Alla moln kan skakas och har några paljetter under ett lager vellum, det blev väldigt mycket stansande med Stitched cloud frames och Outside in stitched cloud stackables i vit cardstock och ett lager med Lawn Fawns sparkle cardstock i färgen pixie dust. Jag stansade även ut “HEJ!” med Oliver’s stitched ABC från samma glitterpapper och en mörkare blå cardstock. Bakgrunden är gjord med två olika nyanser av blå cardstock samt dien Sunrise backdrop.

Molnens ansikten är utstansade med dies som ingår i Stitched cloud frames men i rosa och svart cardstock.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar