Go where your heart takes you

Idag har jag inspirerats av färgerna i Pyzzlots moodboard och lekt loss med en himla massa produkter från Dina Wakley Media och gjort en AJ-sida.

Bara helt avslappnat och rofyllt skapad i traditionell Karin-stil dvs ”no-white-space” haha 🙂

Jag har använt både Dinas Collage Tissue Paper Backgrounds och stämplat  med vattenfast dyna Versafine på det ”tomma” Collage Tissue Paper Plain .  (”Klottret” kommer från setet  I Spill) Jag använder vattenfast dyna för att jag ska kunna jobba med blöta medier ovanpå.

Färgsatte sedan bakgrunden med hennes akrylfärger och gloss sprays. Stämplade figuren med versafine onyx black med en stämpel från setet I Spill (förbeställt) på cardstock och klippte ut. Hjärtat är färglagt med alkoholmarker och fick lite glossy accent på sig.

 

Vill avsluta med att tacka för alla underbara bidrag till CCn (cybercrop) som avslutades igår. Verkligen sååå kul att så många velat och kunnat vara med! Nu återstår ”bara” det roliga men också otroligt svåra arbetet att rösta fram pristagare…

Stort tack!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera