Stämplar som skapar magi

Har ni upptäckt det senaste tillskottet av stämplar i butiken? Visable image – clearstamps av riktigt fin kvalitet med motiv som är … ja jag vet inte… jag vill nog ha alla!

Det är så roligt att skapa med siluettstämplar tyväcker jag. Det är nog faktiskt en av mina favoritstilar. Jag invigde arket Christmas Eve tillsammans med Free your Imagination där jag tänkte att boken var tomtens bok över alla önskningar som han lämnat i fönstret innan han svischade iväg över himlen. Magiskt va?

Här kan du se hur jag maskade in stämplarna och fönsterstencilen Window panes från MFT och adderade lite stjärnor med stencilen från Altenew, De tomma sidorna i boken fylldes med Torn text från ett annat favoritmärke av butikens stämplar: Darkroom Door.

Himlen är infärgad med Distress Oxide Ink, Jag använde också guldembossing på detaljer och runt kanten och den fantastiska färgen Midnight Dream från Wow Embossing passade ju så bra på textdiesen från Altenew (mejla anna@pyssloteket.se om du vill beställa Holiday Script Words).

Jag är helt salig… Ja, nu måste jag inviga nästa stämpelset… sorry girls idag blir det ett kort inlägg: Visable image kallar!

Inläggsförfattare: Karin Å

Karin Å
Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera