Svinn-smart buffé av julkort

Halloj!

I år har jag jobbat hårt med att minska min samling med färdigmålade motiv och påbörjade bakgrunder så idag bjuder jag på en ganska ordentlig samling kort som består av det ena eller en kombination av båda. Jag använder i stort sett alltid färdiga kortbaser i storleken 10,5×14,8 cm, antingen vita eller i natur/kraft. Till de kvadratiska korten valde jag vita kortbaser med måtten 10,2×10,2 cm istället.

Resterande papper är vanlig cardstock med eller utan struktur samt Neenah solar white.

Detta kort har jag gjort med en färdig bakgrund och färglagt motiv. Blomman kommer från Mama Elephants Pine and posy och bakgrunden är gjord med en gammal die från Memory Box samt lite ink blending. Texten God jul är gjord med en die från Rox julkalender 2018.

Här har vi en skön trio med mestadels produkter från Mama Elephant; Little snowman agenda, Circular grid, Holiday bitties och Mini messages. Det randiga pappret är från MFTs Very merry paper pad och stämpeln “Joy” kommer från ett äldre Hero Arts-set.

Sen hade jag även ett gäng med motiv från Lawn Fawns Christmas fishes som fick pryda två bakgrunder med ink blending genom en stencil. Stencilerna jag använt är MFTs Window panes stencil och Tim Holtz Cells.Textremsorna är utstansade med Lawn Fawns Simple wavy banners och Everyday sentiment banners och texterna är embossade i vitt.

Tre lika men olika kort med motiv från Lawn Fawns Christmas critters och Holiday helpers (bara mugg och polkagris). Texterna på remsor kommer från MFTs Bitty holiday wishes och den i mitten tror jag kommer från ett eller flera Lawn Fawn-set. Jag minns tyvärr inte vilka. De mönstrade pappersbitarna bakom är utstansade med Lawn Fawns Large/Small dotted square stackables från papper jag haft i för många år. Även de stämplade motiven är utstansade med samma dies.

Sist men inte minst kommer ett gäng med återigen alldeles för gammalt mönstrat papper, minns inte varifrån det är men motiven kommer från Stampers Anonymous/Tim Holtz Merry misfits samt MFTs Christmas sELFies. Helt underbara motiv! Texterna består av en salig blandning med olika dies och texter från MFTs Bitty holiday wishes och Hero Arts Off-beat holiday messages.

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera