Hopp om vår?

Noll solminuter har vi haft här i Stockholm hittills i december. Och inte ser det ut att bli bättre heller. Kikar man in i nyhetskategorin i Pysslotekets webbshop har det i alla fall börjat komma lite vårfärger, så det kanske finns hopp ändå?

Prima har kommit med ett pastelligt vårsläpp.

Det har även kommit färdiga kortbaser och kuvert i olika pastellfärger och som nog passar fint till Primas papper.

 

Även Simple Stories har kommit med vårinspirerade papper
Anna har fått in flera sticker books från Kaisercraft, som matchar 6×6-blocken som finns.

Lawn Fawns vårsläpp kom i förra veckan och det så slurp, så var det slut! Eller mycket var slut i alla fall. Jag misstänker starkt att Anna kommer att lägga en ny beställning snart, så skicka ett mejl och paxa det du vill ha! Vore tråkigt om det hann ta slut för dig igen.

Även Mama Elephants släpp var populärt. Samma sak där, mejla en beställning till Anna!

Sedan vill jag även tipsa om julrean (25% på allt i julkategorin!) och om Pysslotekets julkalender som du hittar på Instagram och Youtube. Där delar mina energiska DT-kollegor med sig av en massa tips och trix. Och vem vet, kanske kommer det lite erbjudanden ibland…

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera