Praktikaliteter

Idag kommer ett lite annorlunda inlägg från mig, ett inlägg med tips om allt möjligt som har med Pyssloteket att göra. Vi vill ju inte att du ska missa nånting!

Vi börjar med vad du kan hitta i sidfoten i webbshoppen. Här finns adressen till Pysslotekets fysiska butik, telefonnummer, en länk till våra villkor och aktuella öppettider. Du hittar också direktlänkar till våra sociala media: Facebook, Instagram och YouTube.

Skulle det vara något särskilt i faggorna, som t ex avvikande öppettider på grund av julen, så finns det också alltid i sidfoten men ofta i vårt ”skyltfönster” högst upp på sidan också. Här hittar du fler direktlänkar, bland annat till bloggen, blogg.pyssloteket.se

I bloggen finns, förutom våra tjusiga inlägg, lite olika avsnitt som du hittar allra högst upp.

Mina favoriter:

Pysslotekets grundskola” – några länkar osv som kan vara bra som nybörjare

Ordlista” – juvelen i kronan enligt mig. Här finns en uppsjö av termer som förklaras på ren svenska.

På instagram finns vi på kontot med det självklara namnet Pyssloteket….

… och på Facebook finns både en sida och en grupp. Sidan är öppen för alla men till gruppen behöver du ansöka om medlemsskap. Sök på Pyssloteket så hittar du bådadera.

Kan du inte få nog av Pyssloteket så tycker jag att du även ska följa vårt konto på YouTube. Med jämna och ojämna mellanrum så dyker det upp tips, trix, hauls, demos… Ja, lite allt möjligt. Se till att bocka för aviseringen så att du inte missar något!

Nu är det lite udda öppettider på grund av julen. Butiken är, förutom idag lördag, öppen 22-23 december och 29-30 december, kl 11-15 alla dagar. Och nu vet du ju var du hittar  informationen om du behöver den, eller hur? 🙂

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera