Årets sista julkort (?)

God dan före dopparedan! Här sitter jag och slår in julklappar och tänkte visa lite julkort jag gjort. Nu är det ju lite sent att skicka dem för att mottagaren ska få i tid meeeen min julkortsfeeling vill inte riktigt släppa taget riktigt än.

Korten är samma lika men i olika färger. Jag har använt min MISTI för att få stämplarna placerade lika på alla kort. De stämplar jag använt kommer från MFT och heter Serene snowflakes samt We wish you a merry Christmas (ingen nyhet för i år). Jag har använt olika embossingpulver från Ranger, Hero Arts samt Wow och alla är stämplade med Wows embossingdyna. Bakgrunderna är gjorda med ink smooshing och Distress oxide, sen har jag stämplat ett par snöflingor med samma dyna ovanpå. Effekten blir en lite ljusare bakgrund och ett mörkare motiv som passar väldigt fint ihop.

Ganska enkla kort som blir lite roligare med heat embossing. Alla är monterade på kortbaser antingen i vitt eller natur/kraft.

Nu ska jag fortsätta med klapparna och passar på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år så ses vi 2021!

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera