Vinter LO efter ny moodboard och månadens skiss

Det börjar närma sig. Det där efterlängtade slutet på detta märkliga år. Och även om mycket fortsätter vara detsamma så känns det skönt att vända blad. Ett helt oskrivet. En blank sida. Som otrampad nysnö redo för nya äventyr…

Ny månad betyder även ny moodboard och ny skiss. Och vad passar väl bättre för januari än känslan av att ljuset återvänder och himlen är krispigt blå, första steget i nysnön, eller när man släpper taget och låter gravitationen göra sitt i en vinterbacke. Tro, hopp och lek alltså tänker jag mig.

Så jag grävde fram lite gamla vinterfoton och bestämde mig för att göra en layout. Det blev fotot från den där ljusa dagen för några år sedan. Pulkapromenaden i vinterskogen.

Runtomkring fotot ville jag skapa känslan av pulkaspår i djup snö och en vinterklädd natur. Så här blev det:

Jag har använt Aleenes Glitter snow genom Altenews stencil Liquid Marble och Echo Parks stencil Snow Magic (tyvärr slut i skrivande stund men beställ genom att mejla anna@pyssloteket.se). Det går givetvis bra att använda Gesso eller annan vit texturmediums också och eventuellt strö lite glitter på.

Snöflingorna är från hÄnglar&Wings (även de slut just nu men hör av dig till anna@pyssloteket.se). De är embossade i Wow! Embossingpulver Metalline First Frost. Runtomkring har jag strösslat med Stampendous Embossing Enamel Shabby blue (beställningsvara).

Samtliga dies är från Altenew, Texture burlap, Leaf mix men Happy die och alfabetet Brush Alpha är beställningsvaror. Texten har jag fäst på vit dekorgummi för att få upp texten.

Texten The Adventure Begins är från ett gammalt stickers block Quotations Metallic Stickers från Tim Holtz. Hör med Anna om hon kan få in det annars finns det andra fina stickersblock här.

Och då har du även månadens skiss. Hoppas du får inspiration till ditt skapande i januari både av den och av moodboarden.

Mot nya äventyr 2021!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

1 reaktion på ”Vinter LO efter ny moodboard och månadens skiss

Kommentera