Årets sista julkort?

Idag tänkte jag visa ett av årets sista julkort. Det där som, ni vet, gjordes i allra sista minuten och stoppades på lådan en timme innan tömning. Vi pysslare är ju alltid ute i god tid… 😉

Jag har använt mig av Altenews Festive Poinsettia, som jag har stämplat med Mementodynan och färglagt med alkoholbaserade pennor. Efter att ha skurit ut blomman med tillhörande dies, monterade jag den med 3D-kuddar på bakgrunden för att få lite djup.

Bakgrunden är gjord med hjälp av Distress Texture Paste Matte som jag smetat på över Altenew Beach Towel Stripes Stencil. Snabbt som attan, innan översta lagret har börjat torka, har jag sedan strösslat på Lawn Fawns Prisma Glitter, som glimmar lite så där lagom. När allt har torkat, har jag sedan monterat panelen på lite foam och sedan på en hemmagjord kortbas av kraftpapper. Hälsningen är en stämpel från My Favorite Things Bitty Holiday Wishes och embossat i guld.

Innan vi slutar för idag, vill jag passa på att tipsa om slutspurten av julrean. Anna har hotat att ta bort rabatterna när som helst, så skynda fynda! Det finns MASSOR av saker med 25-50%, både juligt och ojuligt.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera