Barnböcker

De allra flesta barnböcker har väldigt vackra illustrationer men vissa är vackrare än andra. En kvinna som heter Anita Jeram har illustrerat bland annat en serie böcker som i Sverige heter ”Gissar hur mycket jag tycker om dig om_vintern/sommaren/hösten/våren”. Hon samarbetar nu med företaget Colorado Craft Company och de har tillsammans gett ut stämpelset med hennes illustrationer. Jag blev huvudlöst förälskad och förbeställde två set, ”Birthday Wishing” och ”Better together”. Jag länkar till den amerikanska återförsäljaren eftersom stämplarna i skrivande stund inte finns i lager på Pyssloteket. Där kan du också hitta andra go’bitar om du är sugen på en förbeställning.

Och nu när julkortsrushen är över och jag haft tid för lite fripyssel så har det blivit några kort, faktiskt. De är väldigt enkla, mest beroende på att jag inte unnade mig dies till, men jag tycker inte att de behöver så mycket för att komma till sin rätt.

Jag har stämplat motiven med Lawn fawn ink i brunt eller grått. De har en liten kvartett dynor, Pottery studio, som funkar alldeles utmärkt när man ska, som i mitt fall, färglägga med alkoholbaserade pennor.

Den lilla hamstern var så söt att han fick ett helt eget kort.

Jag & DT-Malin är rörande överens: på stämpelarket ser det ut som att de två råttorna kommer bärande på en toalettstol…. Som tur var är det inte fallet när färgläggningen är klar. 🙂

Hur har året börjat för dig? Har du haft tid för lite ”fripyssel” eller är du fortfarande utmattad efter jul? Januari är en ganska grå månad så jag hoppas verkligen att du har möjlighet att ta dig tid för lite pysselterapi.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar