Coola pingviner till födelsedagen

Halloj!

Idag tänkte jag visa några kort jag gjort med stämplar från setet Cool Penguins från Mama Elephant. Jag tycker att de är så himla söta och även om de kanske är tänkta som julstämplar så kan man använda dem till födelsedagskort också!

Här har jag dekorerat bakgrunden med några småstämplar från Lawn Fawns set Party animal och Happy birthday är en die från MFT som heter Happy birthday script.

Här har jag stämplat en bakgrundsstämpel från Hero Arts som heter Bursting with love på en bit papper från Lawn Fawns kollektion watercolor wishes. Kanten är stansad med en die från MFT som heter Scallop basic edges.

Här har jag stansat ut det färglagda motivet med en die från Lawn Fawn som heter Fancy scalloped rectangle och monterat på ett mönstrat papper. Tyvärr är det ett jättegammalt papper som jag inte minns tillverkaren av.

Även här är motivet utstansat med en die från Lawn Fawn fast den heter Outside in stitched scalloped rectangle. Det mönstrade pappret kommer från Lawn Fawns kollektion Really rainbow.

Sist ut är ett enklare kort där jag bara satt det färglagda motivet lite på sniskan över ett annat papper från Lawn Fawns kollektion Watercolor wishes. Jag har även ritat några linjer med en smal svart penna från Uni-pin.

Hoppas du blev lite inspirerad att ta en extra titt på dina stämplar som kanske är lite mer juliga än andra och fundera ut om de kan användas till andra typer av kort! Det är ju många som fyller år även på vinterhalvåret 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar