Födelsedagspingviner

De här pingvinerna från My Favorite Things, som kom i höstas, tyckte jag var ursöta och de hamnade på flera av mina julkort. Men roligast, och kanske mest prisvärt (om man nu skulle tänka på sådant! Haha!), är ju om man kan använda julstämplarna till kort även under andra delar av året.

Här har Holiday Penguins, som vanligtvis springer runt i snön, istället fått flyga i ballonger. Jag klippte bort ”tofsen” i tomteluvan, så att det blev mer som en vanlig mössa. En av pingvinerna hade smyckade renhorn på sig, som jag också klippte bort. Ballongerna har jag maskat från Mama Elephants set Fly with Me.

Bakgrunden är först infärgad med Distress Oxides i blå nyanser. Därefter har jag stämplat My Favorite Things bakgrundsstämpel Happy Birthday ovanpå med en grå dyna. Allt är sedan utskuret med Pinkfresh Studios Slim Diagonal Stitched Rectangles. Och efter ett textremsa och ett par paljetter fick det vara klart!

Inläggsförfattare: Caroline

Caroline
Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera