Pink fresh studio – del 2

I lavinen av scrapnyheter, YouTubevideos, instagrambilder och annat som forsar över en är det lätt att missa små guldkorn. Ett sånt guldkorn som i min mening inte fått tillräckligt mycket uppmärksamhet är märket Pink fresh studio som Anna började ta hem för nån månad sen.

PFS gör stämplar, stenciler och dies, som så många andra tillverkare, men jag upplever att de är extra duktiga på produkter som koordinerar, t ex stämplar och stenciler eller stämplar och dies. I det här inlägget har jag valt att lyfta fram deras layering stencils och jag har använt mig av You are amazing, en tredelad stencil med ett vackert lövverk.

Det som känns mest naturligt är väl att använda gröna nyanser till kvistar och blad? Jag har använt distress ink i färgerna Forest Moss, Bundled Sage och Peeled paint.

Jag ramade in motivet med Slim stitched scalloped rectangles, från PFS, och kompletterade med en die från My favourite things. MFT ligger också bakom textstämpeln. Den uppmärksamme ser säkert också att jag stansat ut en vit kvist och monterat bakom Hello. Den hade man ju kunnat ha och mista… 🙄

Men man behöver ju inte begränsa sig till grönt! Jag inspirerades av färgerna i Mariannes mood board och gjorde ett födelsedagskort till en vän som fyllt jämnt. Här valde jag att använda distress oxides istället för originaldistresserna.

Jag kompletterade med siffror från Altenews Bold numerals, min go-to för grattiskort, och ett par andra dies från mina privata gömmor. Siffrorna är stansade i glittrig cardstock för lite bling.

Min tredje variant är mer höstbetonad i färger som Dried marigold och Rusty hinge. 

Här kommer en en tutorial där jag gör det här kortet och visar hur man använder PFS stenciler.

.

Blev du sugen på att testa Pink Freshprodukter? Då har du tur! Från och med torsdag 25/2 till och med söndag 28/2 får du 15 % rabatt på alla deras stämplar. Ange koden Pink när du kommer till kassan. Gäller så klart bara på nya ordrar och på varor i lager. 

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar