Födelsedagssäsongen har börjat!

Det är nog fler än jag som har våren som årets största födelsedagssäsong bland nära och kära, speciellt nu i mars är det många som ska firas och födelsedagskorten går åt i rasande fart. Så på sistone har jag fokuserat på just födelsedagskort, lite för att slippa sitta i sista minuten men också för att fylla på lagret med kort att ta den där gången som varken tid eller inspiration finns. Och kanske lite för att jag vill pyssla och helst kort som jag kan ha användning för framöver.

Så idag tänkte jag visa två kort jag gjort på samma gång med inspiration från ett kort jag hittade på Pinterest. 

  

Jag började med att färga in akvarellpapper med distressreinkers i regnbågens färger och lät det torka, sen skar jag ut texten med en die från MFT som heter Happy birthday script. Bakgrunden är vit cardstock med fastlimmade ballonger som jag stansat ut från likadant papper, det ser lite ut som torrembossing. Ballongerna kommer från Lawn Fawns Party balloons. Allt är monterat på färdiga kortbaser från Anitas och till sist blingade jag till med ett par paljetter.

Jag tänker att man kan variera detta på alla möjliga sätt. Nästa gång ska jag testa andra färger på texten och kanske med en embossfolder på bakgrunden istället för att limma en massa.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar