Så gammal lillasyster…

Nyligen fyllde min mellansyrra 40. FYRTIO? Det var ju alldeles nyss hon bet mig så hårt i armen att det lämnade ärr, bara för att jag gick före henne in genom en dörr. Vilket jag jag var i min fulla rätt att göra.. jag menar.. jag är ändå äldst. 😉

Älskar henne som sjutton, idag bjuder jag på kortet jag gjorde till hennes födelsedag!

Kortet är slimlineformat och jag stansade ut i vitt cardstock med en slimline die från Lawn Fawns.

Jag beställde hem nya långa plattor till min big shot för att slippa flytta dien på plattan och stansa ut två gånger. Den är ju preciiis för lång för standardplattorna.
Filmstripen är en die ifrån ett set som Mama Elephant har som heter Slim Film City. Den finns inte i lager just nu men det finns en annan filmstrip från Whimsy Stamps.

”40” är utstansat med Bold Numerals från Altenew. Båda ”bold alfabeten” och numerals kan tyckas dyra men himmel vad jag använder de mycket. De är perfekta som ”huvudmotiv” på kort och eftersom de är så stora så fungerar de bra på layouter också!
Jag stansade dem i en gulare del av akvarellpappret än bladen och körde dem genom en embossingfolder från We are Memorykeepers innan jag monterade dem på foam för lite dimension.

 

Jag blötte ner ett akvarellpapper med vatten och duttade i akvarellfärg i gult, grönt och blått. När det torkat liite hade jag även i lite brunt men jag ville inte att det skulle sprida sig för mycket.
Bladen är en die från Altenew som jag förbeställde av Anna, den heter Just leaves die set. Så himla användbar!
Pärlorna jag dekorerat med kommer från Buttons Galore. De har en massa set med olika blandningar, har ni inte spanat in dem så gööör det! En förpackning kostar bara 39 kr, jag verkar komma hem med en ny varje gång jag besöker butiken. 😉

 

Den vita cardstocken i bakgrunden fick en omgång med distress ink – Hickory Smoke genom en stencil från Timpan som heter Grid Dot.

Det var allt för mig för denna gång! Missa inte allt som händer framöver! Vår CC drar snart igång i Facebookgruppen! Kom och pyssla med oss!
Vi kommer dessutom ha en insamling till Barnens Ö under våren också. Du kan läsa mer HÄR!

 

 

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera