Vad göra med alla fina papper?

Det börjar närma sig påsk och jag har maaaassor av fina papper med påsk- och vårtema. Däremot är jag inte lika bra på att använda dem… Känns igen kanske? Nu gjorde jag äntligen slag i saken och gjorde tre väldigt enkla påskkort. Vill man vara avancerad kan man ju dekorera den vita ”ramen” med tex ett par överblivna påskharar eller -kycklingar. Jag har inte kommit så långt än i min påskkortsproduktion, så vi får se om det blir några över. Antalet påskkort jag gör varierar stort från år till år, beroende på tid och ork.


Material jag använt mig av:

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera