2 kamerakort med Lawn Fawn

Hej!

En av mina absoluta favorit dies är Lawn Fawns magic iris och med Camera add on är jag helt såld. Idag har jag gjort två kort med samma design men med lite olika färgsättning samt två olika sätt att använda diesen på.

Korten har storleken 5″x7″, vilket är ungefär 12,5cm x17,5 cm.

Mitt första kort är utan den magiska irisen men med kameran. Älskar att man kan dra upp en bild och att kortet är interaktivt.

Jag har valt att kombinera diesen med stämplar från Lawn Fawns stämpelset Hey Lady, vilka jag tycker är så passande nu när det äntligen börjar bli vår.

För att kunna dra upp bilden behöver man diesen Let´s pull tab ad on. Just nu ser jag inte den i shoppen men maila Anna så försöker hon att lösa det åt dig.

Texten är från samma stämpelset, Hey Lady.

Håll med om att nyckelpigorna är helt gudomliga! Stämplarna är maskade och färglagda med copics. Löven och nyckelpigorna på framsidan har jag stansat ut med de matchande diesen.

Som jag skrev tidigare så har kort nr två samma design och jag har använt samma stämplar, förutom att jag valde en annan text och placering på den. Även den här texten hör till Hey Lady stämpelsetet. När jag väljer att göra kameran med magic iris väljer jag att inte göra någon utlösningsknapp då jag ser det som att det är öppningsmekanismen som är kamerautlösaren.

 

Många varma vårkramar till er alla! Sofie

Varuförteckning:

Dies: Magic iris camera från Lawn Fawn

Dies: Magic iris camera pull tab add on från Lawn Fawn

Dies: Magic iris från Lawn Fawn

Stämplar: Hey Lady från Lawn Fawn

Inläggsförfattare: Sofie Hansson

Jag är en typisk kortmakare som älskar att färglägga stämpelmotiv. Oftast färglägger jag med mina copics eller olika typer av akvareller Precis som alla andra pysselgalningar hittar ni mig troligtvis instängd i pysselverkstaden från morgon till sen kväll

2 reaktioner på ”2 kamerakort med Lawn Fawn

  Sara

  (24 mars, 2021 kl. 13:49)

  Wow! Vilka roliga och intressanta kortdesigns. Så många nya och fiffiga saker som tillkommer i korttillverkningsvärlden. Dem där magic iris dies är ju hur roliga som helst. Fint gjort! Min favorit är nog den röda kameran då jag gillar färgkombinationen. 🙂

   Sofie Hansson

   (1 april, 2021 kl. 12:44)

   Tack snälla!
   Jag älskar magic iris och det går ju att variera dem hur mycket som helst också

Lämna ett svar