Vårkänslor

Hej!

Håll med mig om att ett blommande magnolia träd är bland det mest underbara som hör våren till! Här som jag bor har jag inte sett några magnolia träd men det sägs att det ska kunna odlas här också om man har en tillräckligt skyddad plats. Ja ja jag har inga planer på att plantera något träd utan nöjer mig med att beundra dem jag ser när jag är ute och reser. Ett av mina absoluta stämpelmärken, Colorado craft company har kommit med en helt underbar Magnolia stämpel som jag absolut inte kunde motstå. Håll med om att den är fantastisk!

Stämpeln kommer från setet Thinking of you Magnolias. Det är sällan som jag stämplar med någon annan färg en svart eller en ljus färg för no line men till den här stämpeln valde jag att stämpla med Lawn Fawn chrunchy leaf.  Jag ville ha konturer på stämpeln men ville att det skulle ge ett mjukare intryck än en svart dyna.

Jag har kommit på mig själv med att använda allt färre mönsterpapper och färre dekorationer på mina kort nu än tidigare. Speciellt när man har så här stora stämplar som fyller ut hela korten, det här kortet är i storlek 15x 20 cm. Men lite glitter är aldrig fel och jag har lagt en tun ram med stickles, crystal runt motivet samt lite glitter i mitten på Magnoliorna.

Nu längtar jag på att kunna resa till Stockholm för att kunna se lite riktiga Magnolior samt besöka Pyssolteket.

Kram Sofie

VARUFÖRTECKNING:

Stämplar: Thinking of you Magnolias från Colorado craft company

Stämpeldyna: Crunchy leaf från Lawn Fawn

Glitter: Crystal stickles från Ranger

 

Inläggsförfattare: Sofie Hansson

Jag är en typisk kortmakare som älskar att färglägga stämpelmotiv. Oftast färglägger jag med mina copics eller olika typer av akvareller Precis som alla andra pysselgalningar hittar ni mig troligtvis instängd i pysselverkstaden från morgon till sen kväll

Lämna ett svar