Ta en fika!

Just nu är jag inne i ett stim med fikakort som jag ska skänka till Äldrekontakt. De flesta korten i dagens blogginlägg är one-layer (ett lager) och har inte så mycket dekorationer. Eftersom jag har tänkt att göra många kort så kan jag inte lägga ner jättemycket tid på varje kort. Såklart. 🙂

De första två korten har jag gjort med Katzelkrafts stämpelset Mugs och hÄnglar & Wings set Inbjudan Script och färglagd dem med alkoholbaserade pennor/markers. Jag har gjort kortbaserna av cardstock – jag har skurit dem i måtten 14,8 cm x 21 cm – då passar de i kuverten som följer med i storpacken från Anita’s. Detaljer ritade med vit Signo broad och Fineliner.

 

Kort nummer tre gjorde jag under gårdagens live-utmaning med Babsan. Färgläggning med vattenbaserade pennor på Canson akvarellpapper.

Sist ut har vi två kort gjorda med stämplar från Visible Image – Shining Bright och Wings of Change och Altenew – Fragile Foliage (textstämpeln på det gula kortet). Stencilen jag har använt bakom fjärilen är från Dina Wakley Media och den heter Tropical Mask. Jag bara älskar att göra såna här clean & simple-kort – det är så kul att fokusera på få detaljer och mycket white space. Bladet i bakgrunden har jag färgat in med Distress inks och mini ink blending tool. På det gula kortet har jag embossat med platinumfärgat pulver – tyvärr har Anna inte exakt det pulvret, men det finns måååååånga fina pulver här.

Du har väl inte missat att vi har en massa skoj för oss i Pysslotekets Facebookgrupp? Om du inte redan är med där är du välkommen att komma och vara med i utmaningar, titta på lives eller bara samla inspiration till kommande alster. Vår pågående cybercrop tar slut söndag 18 april, så än finns det en hel del tid kvar att skapa utifrån utmaningarna och ladda upp dina bidrag. Kom och var med! 😀

Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera