Plötsligt händer det…

plötsligt flödar kreativitet…! 🙂

Jag hade sett Dinas nya stämpelset You are the Universe användas på liknande sätt med svarta gubbar på vit, typ gessobakgrund någonstans på sociala medier så jag kletade ut heavygesso på ett par kraftbitar som låg på bordet, lät dem torka och sen körde jag igång.

Jag har använt stämpelseten Creative Chaos och Total Chaos från Visible image, You are the Universe i design Dina Wakley Media och Patchwork  från Carabelle Studios. Bakgrunderna är färgsatta med distressoxides och gel press och sedan stämplade jag med Versafine Onyx black.  Flera av stämpelseten finns kanske inte i webbutiken just nu så de får du som jag gjorde, förbeställa med ett mail till Anna.

Sidan färgsatte jag med distress oxide genom en av de senare stencilerna från Dina Wakley Bumps som jag blötte upp med en vattenpensel för att få det att flyta ut och in i bakgrunden.
Jag häftade på motivet med min tiny attacher och fäste sytråd med lite limduttar.

Här tog jag en sida som jag moppat av stenciler på vid tidigare projekt och färgsatte med gröna distress oxides och en nyare (tror jag) layering stencil från Tim Holtz Script.

Hjärtana är urklippta ur spillbitar från en av Dina Wakleys collageböcker som sen fick glossy accent på sig.

Ja, grönt är skönt eller hur!?! 🙂 Och jag är nog lite kär i de här figurerna tror jag…

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera