2 for 1

Eller nästan i alla fall. Fokus på dagens kort är två likadana blommor från Altenews Simple Beauty. Det är en layering stamp, men den har bara tre lager, så den är en bra nybörjarstämpel om man vill prova på layering stamps.

De är stämplade med Altenews egna dynor och sedan utskurna med tillhörande dies. Sedan dess har de blivit liggande på mitt skrivbord, men nu tycket jag att det var dags för dem att få pryda ett par kort!

Till bakgrunden har jag skurit ett ark av Lawn Fawns Let it shine paper pack på snedden och monterat på kortbasen tillsammans med en remsa guldcardstock. Blomman är sedan monterad med 3D-kuddar för att få lite djup. Som avslutning har jag stämplat en hälsning från Altenews Fancy Greetings och satt dit lite bling. Snabbt och enkelt – när väl blommorna är klara vill säga!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera