Malin <3 Anita

Anita Jeram heter en kvinna som sedan länge illustrerat bland annat barnböcker. Numera finns det även stämplar från Colorado Craft Company som hon designat. Jag har köpt alldeles för många och tänkte dela med mig av några kort idag!

Det är väldigt enkelt upplagda. Alla är stämplade med Versafine Onyx Black på akvarellpapper. Jag stansade ut en panel med stitched rectangle från Lawn Fawn innan jag stämplade, för att få lite dekoration runt kanterna med ”sömmen”. Alla motiv är sedan färglagda med akvareller från Altenew!
Många av seten jag har använt nedan är förbeställda. En del finns/har funnits i butik men är det något du vill ha eller dies kanske, så mailar man bara Anna så fixar hon!

 

Den här söta kommer från setet Happy Day!

 

Det här setet heter Love Art.

 

Det här setet heter Proud of you!

 

For Dad heter det här setet men här valde jag att använda en text från Hänglar&Wings.

 

Det här ska bli årets morsdagskort. Jag har använt kaninerna från Happy Day och så maskade jag in den lilla hamstern/sorken (?!) från setet Birthday Wishing, för vi är ju tre systrar. 😉

Jag hoppas jag inspirerat lite, är det någon mer än jag som är förälskad i stämplar från Anita Jeram/Colorado Craft?

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera