Fina lilla krumelur jag vill inte bliva stur

Pippi Långstrump är nog lite för mycket regelbrytare och kladdmaja för min smak (våld mot tjänsteman och pepparkaksbak på golvet nej tack du! 😳). Men jag gillar kreativiteten och livsfilosofin skarpt. Ett av mina favoritcitat är ”Det har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert!” Ett annat är ju. ”Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur!”

Men faktiskt var det först i efterhand som jag såg att pappersblocket jag fallit pladask för hette Never grow up. Det är American Crafts och finns i både pappersblock och stora 12” ark. I pappersblocket finns bara ett papper av varje design så de känns ovanligt dyrbara att jobba med. Fram till imorgon söndag är det dessutom 15% rabatt på samtliga pappersblock så passa på!

Här kan du se mig bläddra igenom blocket:

Jag får massa inspiration till kort där jag låter pappret vara huvudattraktionen och låter det rama in små enkla stämplar och dies i mitten. Känner oxå att det småmönstrade papprena i blocket gör sig väl för lite mindre kort. Så jag gör ett som är ungefär 12*9 cm av det gulliga arket med nyckelpigorna.

Jag har använt mig av Lawn Fawns dies; outside in stitched scalloped rectangle stackables, mini picture frames och pratbubblan från selfie frames ( de två senare är beställningsvara, maila anna@pyssloteket.se ). Stämplarna är också Lawn Fawn A bug deal. Texten i pratbubblan kommer däremot från Mama Elephant set Big News .

Bakom ramen har jag använt Altenews stencil Leaf Burst (Den är i skrivande stund slut men hör med anna@pyssloteket.se när den kommer in igen). Jag har färgat in mönstret med Distress ink Antique Linen.

Även den utstansade texten är från Altenew Simple greetings (beställningsvara).

Avslutningsvis har jag dekorerat med Nuvo Crystal Drops i vitt.

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera