Kaninstudent

Idag visar jag ett av årets studentkort. Bakgrunden har jag gjort med distresser i olika blåa nyanser och med My Favorite Things Star Celebration Stencil. Jag såg att de också har kommit med layering stencils där man får två stenciler att göra mönster med, så slipper man flytta stencilen och maska och hålla på som jag fick nu. Card Size Star Confetti heter den, men det finns också som tex snö eller konfetti.

Kaninen kommer från My Favorite Things stämpelset Sending Sweet Celebration Wishes. Både kaninen och You har jag stansat ut i ett par lager Neenahpapper för att få lite dimension. Textraden är vitembossadLawn Fawn Black Licorice (kan verkligen rekommenderas – riktigt krispigt svart!). Både You och hälsningen kommer från My Favorite Things All About You. Sedan har jag monterat allt på en bit foam för att få höjd och sedan på en egengjord kortbas av Neenahs 110 lb-papper, men vill man vara lat så finns det så klart färdiggjorda kortbaser att köpa. Det syns nog inte på fotona, men som avslutning målade jag lite glitter med Nuvo Aqua Shimmer Pen på hatten och cupcaken.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera