to the moon and back

Idag kommer ett snabbt och enkelt kort! Nästan one-layer om man räknar bort titeln 🙂

Jag började med att vitembossa bakgrundsstämpeln Lined by hand från MFTNeenah cardstock 110 och stansade ut det med stitched rectangle.

Sedan använde jag en stencil med cirkel som mask för att med vanliga distress inks kunna inkblenda måne och himmel. Stänkte lite vatten som jag duttade bort med ett hushållspapper för lite effekt. Titeln kommer från ett stämpelset från Altenew  som heter Mini moon. Fåglarna kommer från gömmorna, ingen aning om varifrån…kan tom ha fått med det i nån scraptidning eller så i tidernas begynnelse…

Hoppas på många pyssliga stunder i sommarvärmen!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera