Sent omsider…

Sent omsider kommer mitt blogginlägg för dagen! Jag tänkte på det igår, glömde det i morse och kom på det igen när jag klappade på alla nyheter från Lawn Fawn i butiken idag på eftermiddagen! Ni har väl inte missat dem???
Idag bjuder jag på kort med en del äldre stämplar från Lawn Fawn, ihop med fantastiska dien Reveal Wheel!

Här fick mönsterpapper från Craft Consortium och blocket Grunges – Dark Tones utgöra bakgrunden. Golvet är woodgrain cardstock från Tim Holtz.. Lawn Fawn har kommit med egen woodgrain cardstock i olika färger.

Stämpelseten jag använt heter Virtual Friends + Virtual friends add-on, You´re just my type och Love Poems. Jag har stämplat med Memento dyna på Neenah classic crest papper och färglagt med alkoholbaserade markers.

Även här har jag använt papper från samma block som ovan.  Här valde jag att ha en och samma bild på skärmen och istället göra en tavla som ändrar utseende. Ramen är en die från Lawn Fawn som heter Mini Picture frames. De är ganska gamla och men tillverkas fortfarande och Anna kan ta hem om man så önskar.

Måste göra fler kort med reveal wheel! Så himla roligt med flera texter eller en liten hälsning och numera när det finns templates så är det ju ljusår enklare än när den kom!

 

Det var allt för mig idag! Glöm inte spana in det rykande färska från Lawn Fawn!

Missa inte vår lilla sommarutmaning/tävling som pågår i Pysslotekes facebookgrupp! Missa inte heller vårt nya koncept ”Sommarpysslare”. Lite som P1s sommarpratare kommer vi ha gäster som sommarpysslar hos oss!

Ha nu en riktigt fin sommar allihop, vi ses igen om ett par veckor om inte förr!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera