Sommarpysslare – Sara

Hallå där!
Det här är så kul, och jag är så glad att jag får vara med i sommarpysslarna och visa vad jag pysslar med.

Jag heter Sara, är 45 år, fru, mamma till två killar (nu 10 och 13) och period-multipysslare.
Jag har i alla tider pysslat med något. I tonåren målade jag med olja, stickade och tecknade. Jag har sytt mycket, framförallt när mina barn var små. Sticker gör jag fortfarande, och jag gillar framförallt att sticka spetsstickning och sjalar.

Papperspyssel, i första hand kort, råkade jag på inför att jag skulle gifta mig 2005 och skulle göra inbjudningskort osv. Jag minns det så väl. Vi var ute och skulle köpa så vi kunde göra våra bröllopsinbjudningar och min man sa “Om du köper detta nu, får du inte bara låta det ligga sen, utan att använda det” Haha! Jag undrar just om han har ångrat det uttalandet många gånger genom åren.
Så det började med blockmonterade stämplar, versacube (eller vad de nu heter) och embossingpulver av inte allt för hög kvalitet… och sen har det fortsatt…

När jag fick min förste son provade jag på scrapbooking och var fast i det ett bra tag… Jag har scrappat 12×12 främst, men också 8×8 och lite 8,5×11. I och med detta väcktes också ett intresse för fotografering.

Allt eftersom sonen växte och tiden inte räckte till försvann mojo och pyssellust, och när jag sedan blev gravid med min andre son hade jag inte rört mitt pyssel på många månader. Då valde jag att sälja av allt det värdefulla, tills jag i stort sett bara hade pappersblommor och mönstrade papper kvar. Det sista skänktes så småningom till barnens förskola, till barnens stora glädje.

När min andre son föddes började jag digi-scrappa ett tag, men det triggade så småningom mitt intresse att börja papperspyssla igen, och eftersom jag då hade sålt av allt fick jag ju börja köpa på mig saker igen… Stackars mig… 😀

De senaste åren har jag gått tillbaka till att göra i stort sett uteslutande kort igen. Mitt go-to-format är amerikansk A2 (dvs 4 ¼ in x 5,5 in) men jag har också gett mig på slimline och mini-slimline på sista tiden.

Jag har alltid gillat färgläggning och det senaste året eller så har mitt stämpelförråd ökat dramatiskt med massor av framförallt blomsterstämplar som jag kan färglägga, senaste halvåret har jag också fått till det här med layering stämplar och layering stencils. Jag älskar stämpeldynor av alla de slag och en av mina favorittekniker är inkblending och nu den senaste tiden har jag även fått upp ögonen för 3D embossingfoldrar och spray-färger av flera olika sorter… De flesta av dem behöver jag inte beskriva närmare. Ni vet… 🙂

Hur kan man vara annat än glad när man får se ut så här om fingrarna, och syssla med såna här kuliga grejer.

Här är några av mina kort.

Jag vill tacka så mycket för förtroendet att få vara med i detta häftiga äventyr.
Om ni vill se något mer av det jag pysslar med finns jag på Instagram där jag kallar mig för sjdpysslar -> https://www.instagram.com/sjdpysslar/

Tack för mig!

Kramar
Sara

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera