Mera Art Walk

Jag har fortfarande kvar av den underbara pappersserien Art Walk i design av Heidi Swapp. De passade utmärkt till LOs i guddotterns album! Jag har både använt 12×12 ark och blocket. Skynda fynda än finns det kvar i webshoppen!

Finns inte så mycket att orda om mer än att jag lagt en himla massa papper i olika lager och gjort titel med thickers och andra stickers.

Sist med inte minst kommer en LO där jag använt ett 12×12 mönsterark från en annan pappersserie som jag inte minns namnet på nu och byggt lager på lager och gjort fotomattor med mönsterpapper från ArtWalk. Stickers från gömmorna, finns massor nytt att välja bland i olika sticker books här!

Åhhh nu blev jag allt lite sugen på att göra fler LOs!! Jag är periodare och varierar vad jag pysslar men nu får det nog bli några fler layouter pysslade i sommar!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera