P-skivor!

Jag har gjort egna p-skivor förr och med hjälp av reveal wheel från Lawn Fawn blir det ju busenkelt! Med alla add-ons som finns så kan man så lätt hitta på nya varianter och byta efter årstid??
Idag har jag gjort två. En där jag målat bakgrunden med akvarellfärg från Altenew och en med stämplar från Mama Elephant på ett sommartema. Just de här stämplarna sålde precis slut och Anna kan troligen inte få tag i dem igen. Ber om ursäkt för det men de fanns tillgängliga när jag började med mitt alster…

Här har jag målat blad med en pensel och sedan slarvigt ritat runt med en fineliner. Jag blandade olika gröna och blå toner för att få mer liv i bladen. Det ovala hålet och ramen runt är ett add-on till reveal wheel från Lawn Fawn. En pil gjorde jag genom att skära ut en tunn remsa och en triangel och montera ihop dem. ”Klockan” målar jag i manuellt på snurrhjulet.

Här är en sommarinspirerad version! Här använde jag en balloon add-on istället!

 

Lite närbild. Allt är färglagt med akvarellfärg från Altenew. Motiven är stämplade med versafine onyx black på canson akvarellpapper.

 

Ett bonuskort idag också! Här har jag använt Village heroes och slide on over maze die, allt från Lawn Fawn! Bakgrunden målade jag helt grön i olika nyanser. Grässtråna målade jag dit med en tjockare färg på en torrare pensel för att få den spretiga gräslika effekten!

 

Hoppas ni gillar mitt bidrag idag! Har ni inget reveal wheel tycker jag ni ska testa. Med de templates som finns nu är det busenkelt att göra de här korten!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”P-skivor!

    […] av alster under en period? Nyligen snöade jag in på att göra egna P-skivor, inspirerad av de som Malin visade i somras i kombination med ett starkt behov från en av mina nära och kära. Sen var det fler som ville ha […]

Lämna ett svar