Somrig LO

För en vecka sen hade jag en livesändning i Pysslotekets Facebookgrupp och då gjorde jag en layout med ett härligt sommarminne – resan till Kos sommaren 2019. De minnena är extra värdefulla i dessa dagar och tills det är säkert att resa igen. Jag frossar i reseminnen och gör fler layouter till mina album och försöker njuta av den härliga sommar vi har.

Till layouten har jag använt vit cardstock och mönstrade papper ur serien Color Study från American Crafts. Innan jag klistrade fast papprena med dubbelhäftande tejp stämplade jag med cirkelstämpel från Visible Images set Butterfly Effect – finns inte i butik, men kan tillsammans med andra produkter från Visible Image förbeställas om du mailar Anna:(anna@pyssloteket.se) före den 25 augusti, kl. 12:00. Jag färglade insidan på cirklarna med gul penna (jag använde Zig clean colour brush markers) innan jag monterade fast de mönstrade papprena.

Fotot satte jag fast på svart cardstock för att det skulle synas ordentligt mot de färgglada papprena. Titeln gjorde jag av svarta Thickers och gamla, gamla bokstavsstickers som jag hittade i mina gömmor. Jag dekorerade med die cuts/ephemera och stickers från samma serie (Color Study) och monterade fjärilarna på 3D-kuddar för att skapa lite höjdskillnad på layouten. Tyvärr är ju jag lite långsam med att använda upp mitt material, så just den här seriens dekorationer/ephemera har tagit slut i shoppen, men det finns flera andra fina pappersserier där. När jag köper papper ur en serie/pappersblock brukar jag ibland se till att köpa dekorationer/die cuts/ephemera/stickers till – då är allt färdigmatchat och klart för att använda. Har jag sen svart och vit cardstock och Thickers i svart och vitt så kan jag kombinera det med de flesta papper/mönster – ett vinnande recept för mig.

Livesändningen finns att se i efterhand i Facebookgruppen, så är du inte redan medlem där är du varmt välkommen att bli det.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera