Goa gubbar

Jag är verkligen helt såld på dessa goa gubbar så här kommer ännu en art journal sida med dem. 🙂 Gubbarna kommer från ett av de nyare stämpelseten från Dina Wakley och finns inte inne just nu utan får förbeställas, You are the universe heter det iallafall.

Kletade heavy gesso med palettkniv i en hemmagjord artjournal med kraftpapper. Färgsatte med distressoxides på en gelliplate, den funkar som en stämpel då kan man säga och det går att styra var färgen hamnar jämfört med om jag tex skulle inkblendat.
Sedan har jag skapat kontrast genom att stämpla med versafine onyx black och ett hjärta fick bli rött som pricken över iet.

 

Kanske inte det snyggaste jag gjort men härligt frigörande att bara skapa loss utan mål eller krav! Det vill jag göra mer!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera