Wallpaper Art

Hej mitt i sommarsemestern! Ni har väl koll på att vi under denna vecka, Fruntimmersveckan, firar med ett erbjudande varje dag? Idag på Margaretadagen är det 20% rabatt på mini ink blending tool, mini ink blending foam och detail ink blending tool.

Passande nog har jag lite inspiration i dagens blogginlägg. Jag har använt mig av Altenews set Wallpaper Art och vanliga Distress Inks och Distress Oxides.

Genom att lägga ut stämplarna i Mistin, så att de täcker en hel kortpanel, kan man snabbt massproducera ett gäng kort. Sedan kan man variera infärgningen och hälsningen, så att man inte tröttnar på att göra sammalikadana kort.

Använda produkter:

Stämplar: Altenew Wallpaper Art.

Stämpeldynor: Distress Inks. Distress Oxides. Versafine Black Onyx Ink. Versamark.

Verktyg: Ranger Mini Ink Bledning Foam. Ranger Mini Ink Blending Tool. MISTI. WOW Dual Speed Heat Tool.

Övrigt: Hero Arts Embossing Powder Clear. Hero Arts Embossing Powder White. Svart cardstock. Glittercardstock. Neenah Paper 110 lb.

 

Idag på Margaretadagen är det alltså 20 % rabatt på detail ink blending tool, mini ink blending tool och mini ink blending foam. Varje dag nu under fruntimmersveckan har Pysslotekets olika små erbjudanden. Ingen kod behövs, du ser rätt pris i kassan. Erbjudandet gäller på varor i lager och enbart på nya ordrar. Meddela Anna om du önskar samfrakta, enklast gör du det genom att svara på din orderbekräftelse.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera