Grattis till oss!

Idag har Karin namnsdag, hipp hurra för DT-kollega Pyzzlot och undertecknad. Det firar jag med att visa ett grattiskort till en kär vän som tidigare i våras uppgraderades till 5.0.

Jag använder mig i stort sett alltid av kortbaser från Anita’s när jag gör kort, både prisvärt och enkelt! Mönsterpapperna jag använt kommer från Craft Consortuim och heter Watercolours, supersnygga att kombinera tillsammans. Jag har lagt några olika lager på lager och sedan låtit siffrorna dominera kortet. Bokstavsstickerserna kommer från gömmorna men det finns andra här och pricken över i:et blev några paljetter.

Sifferdiesen är även de från gömmorna ett set som heter Diesel men Altenew har liknande som heter Bold Numerals Die, väldigt, väldigt användbara. Det finns även bokstäver i samma stil och storlek, Bold Alphabet Die. Löp och köp, du kommer inte ångra dig, använder mina massor!

Fråga mig inte hur jag fick till marmoreringen på siffrorna , det bara blev en reaktion mellan kartongpappret jag använde och stämpeldynan som jag färgade in dem med….men jädra läckert blev det eller hur!

Ha en fortsatt härlig sommar, när jag gör det här inlägget lite i förväg, så har vi värsta värmeböljan! För mig får den gärna fortsätta så jag hoppas vi fortfarande har härlig sommar när du läser detta!

Kom ihåg att kolla öppettider innan du beger dig till butiken på Valhallavägen. Aktuella tider hittar du i webshoppen!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar