Chaos

Om du missade gårdagens blogginlägg från DT-Tettiz kommer här ytterligare en liten påminnelse om att det är högaktuellt att förbeställa stämplar från Visible Image om du vill bara säker på att just de du trånar efter kommer hem till dig.

Erbjudanden om förbeställning till unika märken som inte finns hos Annas vanliga leverantör dyker upp titt som tätt i Pysslotekets FB-grupp så är du inte medlem där redan så är det ett hett tips att bli det.  Gruppen hittar du här

Det händer en massa annat roligt där också, som lives, tävlingar, utmaningar och det är ju dumt  att missa 😉

 

Jag har själv än så länge ”bara” två set från Visible image men jag älskar dem, Total Chaos och Creative Chaos. Idag visar jag tre olika artjournaluppslag med dessa set. (just dessa finns inte hemma just nu därav min lilla påminnelse till förbeställningen 🙂 )

Strukturen är gjord på ett av mina favoritsätt med överblivna thickers som är övermålade med gesso innan färgsättning. Vill jag jobba mer vattenbaserat så väljer jag clear gesso som sån färg ”biter” mer på, vanlig gesso om jag ska jobba i akryl. Stämplade på akvarellpapper, färgsatte blommor med Altenews Watercolor brushmarkers, klippte ut och monterade på bakgrunden.

Slutförde halvfärdigt uppslag med skuggfigurerna genom att stämpla blommor och blad från stämpelseten på mönstrat papper från Craft Consortium Watercolours som jag sedan klippte ut och monterade på bakgrunden.

Även här stämplat på mönsterpapper som ovan men gjorde bakgrunden med distress oxides ink i Dina Wakleys 6×6 journal. Stickers kommer från Tim Holtz olika stickersblock.

Kika in i gruppen under förbeställningar för ännu mer tips och inspiration från Visible Image!

Imorgon 17/8 kl 11.00 är butiken på Valhallavägen åter öppen efter semestern! Dock med reducerade sommartider under augusti.  Kolla alltid aktuella öppettider på hemsidan innan du planerar ett besök så slipper du bli besviken om det inte är öppet! Välkommen!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera