Dagvill

Efter att precis ha börjat på ett nytt jobb är jag uppenbarligen lite förvirrad, så här kommer tisdagens blogginlägg idag istället… Sorry!

Till dagens kort har jag använt mig av en ganska så enkel teknik, som fungerar bäst med en större blomma eller annan lite större stämpel. Men när jag tänker efter kan det nog bli fint med en bakgrundsstämpel också. Dessutom kan man få användning av något av alla de mönsterpapper man har liggandes. Passar de flesta alltså!

På framsidan av min vanliga kortbas har jag limmat en panel av ett rosaspräckligt mönsterpapper. Jag har sedan vikt ett kort av vellumpapper, där jag på ena sidan har embossat en av mina favoritblomstämplar, Concord & 9ths Hello Lovely, i vitt. Genom att dutta limmet på strategiska ställen, kan man sedan fästa vellumkortet över den vanliga kortbasen utan att limmet syns. Efter att ha monterat på tre textstämplar från Mama Elephants Occasional labels med 3D-kuddar var det klart. Om man vill kan man ju så klart dekorera med lite paljetter, tråd eller glitter, men den här gången försökte jag hålla mig från det.

Ni har väl inte missat att Pyssloteket fyller 12 år i helgen?! Gå med i Facebookgruppen så utlovar vi ett firande med pompa, ståt, underhållning och riktigt fina erbjudanden!.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera