Födelsedagshelg = kreativitet

Förra helgen firade vi Pyssloteket 12 år och jag deltog i flera lives – idag tänkte jag visa upp resultatet av dessa lives:

 


Om du vill kika på hur jag gjorde dessa alster finns livesändningarna sparade i Pysslotekets FB-grupp – varmt välkommen dit!

Materiallista:
Cardstock
Dina Wakley Media art journal
Collage paper
Poscapennor och Fineliners
Stickers & Thickers
Stenciler
Akrylfärger & gloss sprays (Dina Wakley Media)
Distress Oxides
Gel Medium & Gesso
Mönstrade papper
Stämplar från Visible Image
Nuvo Crystal drops

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera