Omöjliga beställningskort??

Ibland får man beställningskort med specifika önskemål. Inte sällan är de rätt…annorlunda? Jag vet inte vad det är med mig men jag går igång som sjutton på såna beställningar. Ideérna och inspirationen sprutar ur öronen! Sen blir det inte alltid bra men ändå! Jag har roligt!

Den här gången fick jag önskemål om ett kort till en man som fyller 48, som gillar lila, träning och det fick gärna vara djungeltema….   Sug på den ni! =)

Såhär blev det!

Jag valde att arbeta med Lawn Fawns Tropical leaves backdrop som grund för mitt djungeltema. Jag stansade ut i Bristol Smooth papper och färgade in det med olika lila nyanser av distress oxide. Jag fick gå över lite med chipped sapphire här och där för att mörka ner det.. Jag la sedan ett skrivarpapper och maskade bort bladen innan jag gick över enbart kanterna med black soot.
Ni som jobbat med oxides vet att ibland känns det som det aldrig kommer torka när man lagt på flera lager. Jag valde därför att hälla clear embossingpulver över allting och embossa det. Det krävdes ingen embossingdyna då färgen är så fuktig att den enkelt håller pulvret.
Bakgrunden är också oxides på Bristol Smooth papper. Jag avslutade med att skvätta lite vatten över det och slutligen sprayade jag med Shimmer Spritz Sparkle för lite bling!

Bokstäverna är en die från Lawn Fawn som heter Cole´s ABC´s. Älskar det alfabetet, det har liksom den perfekta storleken och neutrala utseendet! Jag färgade in det med en mörkt lila marker och la ett lager med glossy accents över.

Kaninen då? Det jag slet hårdas med var träningstemat. I Colorado Craft setet Get togehter finns det en kanin som håller armarna över huvudet. Jag valde att stämpla upp den på Neenah papper och rita dit ett par hantlar innan jag färglade med alkoholbaserade markers och klippte ut motivet! Jag älskar att modifiera stämplar på det här sättet. Eftersom mannen i fråga fyller i oktober så tyckte jag det fungerar bra med halsduken!

Det var allt från mig idag! Jag återkommer redan på torsdag då jag bara var vikarie idag! 😉  /Malin

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”Omöjliga beställningskort??

    kerstin462kesu

    (28 september, 2021 kl. 09:19)

    Hatten av för det här kortet! Kreativt på all sätt och vis. Att rita till hantlar – sååå smart.

    Vilket papper använde du för kaninen? Hur får du övergångarna så mjuka med alkoholmarkers? Mina hugger direkt, även om jag använder en blendingpenna.

Kommentera