Resultat av en personalfest

För en dryg vecka sen samlades designteamet och Anna till en personalfest på Zoom – vi babblade, skrattade och pysslade tillsammans. Det finns inget som är så kul som att pyssla i sällskap med andra och inspiration infann sig så jag gjorde flera kort. Idag visar jag två av de korten – ett juligt och ett inte så juligt.

Det första kortet gjorde jag med Distress Oxides Rustic Wilderness och Forest Moss och två stenciler: My Favorite Things – Square Extraordinaire och Tim Holtz Tree Lot. Ett lager med Nuvo Glimmer paste Moonstone genom Tree Lot och Nuvo Crystal drops i guld gav en liten extra touch. Textstämpeln kommer från hÄnglar & Wings-setet Snorkigt Juletid. och den är stämplad med Altenew Obsidian pigment ink.

Kort nummer två är en mer färgglad skapelse med de underbara stämplarna från Visible Image-setet The Cheshire cat. Bakgrunden är gjord med ink smooshingteknik och Distress Oxides is färgerna Kitch Flamingo, Picked Raspberry och Spiced Marmalade. Katten vilar på en bädd av moln gjord med Lawn Fawn – Puffy cloud border. Till båda korten i det här inlägget har jag använt svart cardstock, Finelinerpenna och kortbaser från Anita’s.

ÄLSKAR Cheshirekatten – den är helt galen, precis som DT-gänget! 🙂 Om du inte redan sett det så söker vi tillskott till teamet och deadline för att skicka in din ansökan är idag! Läs mer om vad ansökan ska innehålla och sök, för tusan!! 😀

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar