BIG & BOLD!

Har ni sett stämplarna från Colorado Craft Company som har ”Big&Bold” i namnet? De är precis vad det låter som, stora och klarar sig väldigt fint på egen hand på ett kort.

Idag visar jag tre shakercards som bygger på stämpeln Warm Wishes Snowflake Big & Bold. Jag har valt att fästa foilacetat med hjälp av transfer gel duo, en teknik som Gunilla fick in mig på. Jag vet att transfer gelen tyvärr är slut i butiken, att Anna har beställt hem men att den just nu är slut hos hennes leverantör också. Misströsta dock inte, den kommer! Under tiden kan du prova att embossa istället!

Bakgrunderna i samtliga kort är distressprodukter och Shimmer Spritz. I det här första kortet sprayade jag med oxide spray och sedan shimmer spritz. Själva stencilen kan man sedan vända upp och ner på ett annat papper, på det sättet tar man reda på all färg och inget slösas bort!

På bakgrunden sätter jag 3d-foam tejp i TVÅ lager längs kanten. Det är viktigt med två lager annars kommer det du har i ditt shakercard att fastna och det är ju trist. Jag har använt en mix med paljetter från 28 Lilac Lane till det här kortet.

 

Stencilen är Snowflake Background från Lawn Fawn. (tillfälligt slut men kommer hem igen när som helst!)

 

Den här är bakgrunden är en sån där jag tryckt av stencilen mot ett papper och sedan använt det. Annars är kortet uppbyggt på samma sätt som ovan.

 

Texterna kommer från Mama Elephantsetet Easy Xmas Greetings.

Tredje och sista!

Här kommer innehållet i kortet från Buttons Galore Snow Crystals. Ljuvligt!

 

Hoppas ni blivit lite inspirerade! I morgon startar vår CyberCrop på allvar! Om du inte är med i vår facebookgrupp så hoppa in där genast!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar